Samen naar Alleen vestigingen
Veghel

Samen naar Alleen
Pater v/d Elsenlaan 9,
5462 GG Veghel
T - 0413 321728

Etten-Leur

Samen naar Alleen
Bredaseweg 185,
4872 LA Etten-Leur
T - 088 8006802

Omgeving Assen
Gratis informatiegesprek? 0413 321728

Stel een vraag

Recensies mediation

Omdat we continu streven naar de beste kwaliteit, tevredenheid van ons cliënten en voortdurend onze diensten willen verbeteren, verzoeken we onze cliënten om na afloop van het mediationtraject een evaluatieformulier in te vullen. Onze cliënten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 8,9. Hier kun je enkele ervaringen lezen, geschreven door cliënten van Samen naar alleen. De ervaringen zijn echt, recent, soms ingekort en soms vanwege privacy redenen anoniem.


‘Mediation deed alles veranderen’

Ik heb de mediaton als zeer prettig en waardevol ervaren. Na de eerste sessie waren mijn ex-partner en ik na 5 jaar strijd met elkaar te hebben gehad, weer in gesprek op een respectvolle manier. Het was een zeer bijzondere eerste bijeenkomst.

Uiteindelijk hebben wij 2 bijeenkomsten samen gehad en dat was voldoende om weer met elkaar in gesprek te zijn op een waardig niveau.
Het heeft ons in laten zien dat je beide verantwoordelijk bent voor zaken die mis zijn gegaan en  hoe belangrijk communicatie hierin is. Elkaars mening horen en respecteren, terugvragen of je de ander goed hebt begrepen zijn sleutelwoorden die zeer belangrijk zijn.

Ik kan hier nog aan toevoegen dat ik en mijn ex-partner nog steeds goed met elkaar kunnen communiceren, maar daar moeten we beide aan blijven werken dat gaat niet vanzelf. Bedankt!
Ingrid Hendrix


‘Complimenten’

We kregen dankzij de mediator een helder beeld van de stappen die we moesten nemen. De professionele en fijne begeleiding heeft ervoor gezorgd dat mijn (ex)man en ik op een prettige manier uit elkaar zijn gegaan. Het mediation traject heb ik als zeer prettig ervaren: er was voldoende gelegenheid voor vragen en overleg, de mediator leefde mee, bood een luisterend oor en was deskundig. Hierdoor is alles netjes geregeld en afgewikkeld. Complimenten!
– Bettina 


‘Geen onnodige werkzaamheden’

Veel zaken hadden wij zelf al geregeld en besproken, die werden niet onnodig opnieuw gedaan. Ook konden we zelf gegevens aanleveren, waardoor het veel geld en tijd scheelde. Er werd snel gereageerd en meegedacht met onze situatie. Wij kunnen nu verder met de toekomst!
– Jos H.


‘Een deskundige begeleiding’

Het is lastig om de goede beslissingen te nemen als je in een (vooral emotionele) situatie zit. Hierin hebben jullie fantastisch werk geleverd. Wij zijn Bas ontzettend dankbaar voor zijn deskundigheid!!!
– Anoniem


‘Dankzij mediation opgelost’

Mediation heeft geholpen dat wij goed uit elkaar konden gaan, zeker omdat er spanning stond op de communicatie tussen mij en mijn man. Dankzij de hulp van de mediator hielden wij het overzicht en hoefden we zelf niet alles te regelen. Het is nu ook voor de kinderen goed opgelost en duidelijk vastgelegd. Er zijn afspraken gemaakt, we hebben tips en adviezen gekregen en alle neuzen wijzen nu dezelfde kant op. Zonder jullie was dit nooit gelukt.
-Edith


‘Weer zicht op een positieve toekomst’

De BasculeGroep heeft een zeer capabel man als mediator aan ons toegewezen. De doortastendheid was erg goed. Ik voelde me gehoord en serieus genomen. Deze uitkomst is ontzettend bepalend voor mij geweest!
– R. van den Berg


‘Een bron van steun tijdens een moeilijke tijd’

Wij zijn naar jullie gegaan om een vechtscheiding te voorkomen. Er werd echt naar ons geluisterd en onpartijdig met ons meegedacht. Het was voor ons een bron van veel steun tijdens een moeilijke tijd. De mediation verliep persoonlijk en professioneel. Van te voren was duidelijk wat we konden verwachten. Tijdens de mediation zijn conflicten goed opgelost en hadden we het gevoel echt gehoord te worden. Het resultaat is een goed plan, waar we als ouders en ex -partners achter kunnen staan.
– Verbeek


Meer weten over mediation?

Wil je meer weten over mediation en de mogelijkheden in jouw specifieke situatie? Download dan onze brochure over mediation en (echt)scheidingsbemiddeling of neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of een gratis informatiegesprek met een mediator.