Samen naar Alleen vestigingen
Veghel

Samen naar Alleen
Pater v/d Elsenlaan 9,
5462 GG Veghel
T - 0413 321728

Etten-Leur

Samen naar Alleen
Bredaseweg 185,
4872 LA Etten-Leur
T - 088 8006802

Omgeving Assen
Gratis informatiegesprek? 0413 321728

Stel een vraag

Ouderschapsplan mediation

Een ouderschapsplan mediation is altijd maatwerk: jullie specifieke gezinssituatie past nooit in een kant-en-klaar plan!

De mediator van Samen naar Alleen ontwikkelt met jullie, volgens een unieke en effectieve methode, op maat een ouderschapsplan. Zo wordt op een eenvoudige en vlotte manier een goed ouderschapsplan opgesteld, zonder hoge kosten. Een ouderschapsplan mediation, dat is toegespitst op jullie eigen situatie, wordt geschreven voor jullie unieke kinderen.

Alle voorkomende onderwerpen en thema’s zijn gebundeld in een werkblad. Per item kun je aankruisen of invullen wat je hierover wilt afspreken. Je kunt dit direct samen met je (ex-)partner invullen, of allebei afzonderlijk. Alleen de onderwerpen waarover jullie nog geen overeenstemming hebben bereikt, bespreken jullie nog samen met de mediator. Hierdoor bespaar je veel directe mediationuren. Als alle zaken zijn afgesproken, stelt de mediator aan de hand van het ingevulde werkblad het uiteindelijke ouderschapsplan op.

Voordelen van een ouderschapsplan met mediation

  • Snel en effectief
  • Volledig en uitgebreid
  • Lagere kosten door minder mediation sessies
  • Waar mogelijk samen met je ex-partner
  • Geen goed contact met jouw ex-partner? Afzonderlijk van elkaar invullen kan ook!

ouderschapsplan mediation

Wat anderen zeggen over ouderschapsplan mediation

Advocaten beoordelen het ouderschapsplan van Samen naar Alleen als “gedegen” en “zeer volledig“. Ook de leesbaarheid wordt geprezen: geen ambtelijke en juridische taal, maar in de taal van de ouders zelf. De mediators van Samen naar Alleen helpen graag een goed ouderschapsplan op te stellen dat toegespitst is op jullie situatie, zodat het ook echt werkt en in de toekomst gedragen kan worden.

Meer weten over opstellen ouderschapsplan middels mediation?

Voor meer informatie kunt u onze brochure downloaden over mediation en scheidingsbemiddeling.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen, een gratis intakegesprek met een mediator of maak direct telefonisch een afspraak.

Samen naar Alleen biedt ouderschapsplan mediation aan vanuit de drie vestigingen in Veghel, Assen en Etten-Leur.

Lees meer over