Samen naar Alleen vestigingen
Veghel

Samen naar Alleen
Leo v/d Weijdenstraat 8,
5461 EH Veghel
T - 0413 321728

Assen

De Drentse Zaak
Beilerstraat 24,
9401 PL Assen
T - 088 8006801

Etten-Leur

Samen naar Alleen
Bredaseweg 185,
4872 LA Etten-Leur
T - 088 8006802

Gratis informatiegesprek? 0413 321728

Stel een vraag

Wouter v/d Loon ADR certified mediator

Wouter van der Loon

Wie is Wouter van der Loon?

Wouter van der Loon is geboren in 1954 in Deventer, is gescheiden en blije en trotse vader van drie volwassen dochters en grootvader van één kleindochter. Hij studeerde onder meer sociologie en is het grootste deel van zijn leven werkzaam geweest als organisatieadviseur. Daar hield hij zich met name bezig met personele ontwikkeling, het begeleiden van veranderprocessen en structureringsvraagstukken. Daarnaast werkt hij binnen het onderwijs, als docent en afstudeercoach bij een HBO-instelling.

Wouter is ADR certified mediator, geregistreerd coach en Master-Practitioner NLP (Neuro Linguïstische Psychologie), mindfulness trainer en familie- en organisatieopsteller door middel van systemisch werken.

Mediation en conflicten

Conflicten horen bij het leven en het is daarom zinvol te leren hoe je effectief en zonder onnodige schade op te lopen hiermee om te gaan. Hoe je met conflicten omgaat en de aard van de conflicten die je hebt, zeggen veel over jezelf. Over wat je wel of niet geleerd hebt in jouw leven, wat belangrijk voor je is en hoe je in lastige situaties en onder druk handelt en communiceert. Conflicten kunnen veel stress geven, het gevoel ergens in vast te zitten, en het oplossen van conflicten kan daarom ruimte en vrijheid bevorderen.

Mediation is hierdoor niet alleen een voorziening om mensen te helpen hun gezamenlijke conflict te helpen oplossen, maar is idealiter ook een methode die bijdraagt aan inzicht en groei op persoonlijk niveau.

Contact met Wouter van der Loon of meer weten?

Wouter van der Loon is met name actief in Veghel als STOP-mediator. Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw specifieke situatie of wil je contact met Wouter van der Loon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor vragen, een intakegesprek of maak direct een afspraak en bel 0413-321728.