Samen naar Alleen vestigingen
Veghel

Samen naar Alleen
Leo v/d Weijdenstraat 8,
5461 EH Veghel
T - 0413 321728

Assen

De Drentse Zaak
Beilerstraat 24,
9401 PL Assen
T - 088 8006801

Etten-Leur

Samen naar Alleen
Bredaseweg 185,
4872 LA Etten-Leur
T - 088 8006802

Gratis informatiegesprek? 0413 321728

Stel een vraag

Paul Stegeman MfN Register Mediator

Paul Stegeman

Wie is Paul Stegeman?

Na meer dan 35-jaar werkzaam te zijn geweest in de gezondheidszorg als fysiotherapeut en sedert 1986 als k.n.o.-arts, heeft Paul Stegeman een overstap gemaakt naar het conflictmanagement na het volgen van een mediationopleiding tot MfN register mediator. De ervaringen, die hij heeft opgedaan in de gezondheidszorg tijdens het (samen)werken in de complexe organisatiestructuren van ziekenhuizen en de maatschappen van medisch specialisten, hebben hem doen beseffen dat conflicten onvermijdelijk bij ons leven behoren. Dat sterkt Paul in de overtuiging dat het juist hanteren van deze conflicten de kwaliteit van het samenwerken en uiteindelijk het levensgeluk van mensen enorm kan verbeteren. En dat het effectief omgaan met conflicten helaas te weinig wordt aangeleerd in onze opleidingen en opvoeding.

“Het ondersteunen van mensen, die met elkaar in conflict zijn, om via een door hen zelf bedachte oplossing het conflict te overwinnen is een motiverende uitdaging voor mij. Tegelijkertijd hoop ik de conflictpartijen daarvoor ook te kunnen motiveren om in de toekomst anders met hun conflicten om te gaan.”

Na zijn specialisatieopleiding tot Familiemediator houdt Paul zich in het bijzonder bezig met mediation bij (echt)scheiding en STOP.

Paul Stegeman, mediator in de regio Veghel, Den Bosch, Eindhoven en Helmond

Paul Stegeman is MfN register mediator, rechtbankmediator en scheidingsbemiddelaar in Veghel en Etten Leur en werkt in de regio ook in Uden, Den Bosch, Eindhoven en Helmond.

Contact met Paul Stegeman of meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw specifieke situatie of wilt u contact met Paul Stegeman? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor vragen, een intakegesprek of maak direct een afspraak en bel 0413 – 32 17 28.