Samen naar Alleen vestigingen
Veghel

Samen naar Alleen
Pater v/d Elsenlaan 43,
5462 GG Veghel
T - 0413 321728

Etten-Leur

Samen naar Alleen
Bredaseweg 185,
4872 LA Etten-Leur
T - 088 8006802

Omgeving Assen
Gratis informatiegesprek? 0413 321728

Stel een vraag

Marloes Treffers MfN Register Mediator

Marloes TreffersWie is Marloes Treffers?

Als accountant is Marloes Treffers jarenlang adviseur geweest voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Mediation was voor haar een logische aanvulling op haar werkzaamheden als financieel adviseur. Een conflict goed aangepakt, levert nieuwe energie op. Energie voor ontwikkeling en groei. Juist in dit laatste zit voor Marloes de uitdaging. ‘Most people spend more time and energy going around problems, than in trying to solve them’. – Henry Ford

Verbinden in conflicten

Marloes zoekt naar de verschillen achter het conflict. Vanuit hier begeleidt zij jullie in het proces van (h)erkennen en verbinden op die verschillen om zo de bestaande relatie te transformeren naar de voor jou gewenste situatie. Dit doet zij met energie, duidelijkheid en bovenal respect voor mens en emotie.

Marloes is ondernemerscoach en mediator. Als mediator richt zij zich op zakelijke conflicten en familiezaken, waaronder echtscheidingen en begeleiding van nieuwe samengestelde gezinnen. Daarnaast begeleidt zij partijen in samenwerkingsverbanden, financiële afwikkeling na scheiding en bij bedrijfsopvolging. Tevens is zij trainer in mediation.

Marloes werkt als scheidingsbemiddelaar vanuit de locatie Assen of op locatie elders in het land.

Meer weten?

Wilt u weten wie onze andere mediators zijn van Samen naar Alleen? Maak dan kennis met onze mediators. Allen zeer ervaren en bovenal betrokken mediators.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen, een intakegesprek of maak direct telefonisch een afspraak.