Samen naar Alleen vestigingen
Veghel

Samen naar Alleen
Leo v/d Weijdenstraat 8,
5461 EH Veghel
T - 0413 321728

Assen

De Drentse Zaak
Beilerstraat 24,
9401 PL Assen
T - 088 8006801

Etten-Leur

Samen naar Alleen
Bredaseweg 185,
4872 LA Etten-Leur
T - 088 8006802

Gratis informatiegesprek? 0413 321728

Stel een vraag

Marjolein van Kampen MfN Register Mediator

Marjolein van KampenWie is Marjolein van Kampen?

Na haar studie Pedagogiek en een ICT omscholing, is Marjolein meer dan 15 jaar werkzaam geweest als manager in het bedrijfsleven. Hier heeft zij op diverse manieren te maken gekregen met conflicten en conflicthantering. Achterliggend gaat het altijd om het ‘mensen in beweging krijgen’. Conflicten hebben is menselijk, maar het goed kunnen omgaan met conflicten is niet vanzelfsprekend. Dit thema loopt als een rode draad door haar werkzame leven.

Naast het werken als mediator, heeft Marjolein van Kampen een passie voor reizen. Reizen betekent vaak ook met onzekerheden leren omgaan en vooral nieuwsgierig zijn én blijven naar andere opvattingen, zienswijzen en culturen. Dat is een overeenkomst met mediation en conflicthantering. Het is een reis die is gericht op de toekomst, zonder een energievretend conflict.

Van conflict naar communicatie

“Ik ga samen met u op zoek naar wat er is gebeurd waardoor het (beginnend) conflict is ontstaan en wat er nodig is om de situatie weer te verbeteren. Door op zoek te gaan naar onderliggende belangen, ontstaat ruimte voor wederzijds begrip en kan de communicatie herstellen.”

Marjolein is gespecialiseerd in echtscheidingsmediation en familieconflicten. Daarnaast begeleidt en coacht zij individuen of teams in het beter omgaan met conflicten en het verbeteren van samenwerking.

Marjolein is online scheidingsbemiddelaar en beschikbaar vanuit de locaties Veghel, Meierijstad, Etten Leur en Den Bosch of op locatie elders in het land.

Wilt u meer weten?

Wilt u weten wie onze andere mediators zijn bij Samen naar Alleen? Maak dan kennis met onze mediators.


Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen, een intakegesprek of maak direct telefonisch een afspraak.

In deze bijzondere tijden kunnen wij u nog steeds van dienst zijn. Juist nu.

Wij bieden onze dienstverlening ook op afstand aan, met de kwaliteit die u van ons gewend bent.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van online mediation en digitale conflictcoaching of klik hier voor meer informatie.