Samen naar Alleen vestigingen
Veghel

Samen naar Alleen
Pater v/d Elsenlaan 9,
5462 GG Veghel
T - 0413 321728

Etten-Leur

Samen naar Alleen
Bredaseweg 185,
4872 LA Etten-Leur
T - 088 8006802

Omgeving Assen
Gratis informatiegesprek? 0413 321728

Stel een vraag

Marion van Haastregt MfN Register Mediator

Marion van HaastregtWie is Marion van Haastregt?

Marion heeft ruime ervaring op het gebied van management en organisaties. Als MfN Registermediator is Marion actief bij arbeidsconflicten, echtscheidingen en familiekwesties.

Marion is opgegroeid in de Hoekse Waard en na haar VWO opleiding is zij verhuisd naar Den Haag, waar ze de Hotelschool heeft gevolgd. Direct na de Hotelschool is zij de richting van Personeel & Organisatie opgegaan en heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring als Human Resource Manager in veeleisende omgevingen en structuren, in zowel profit als non-profit organisaties. Zij heeft ervaring met het uitvoeren van reorganisaties, begeleiden van veranderingstrajecten en het werken met mensen uit verschillende culturen. Marion is gefascineerd door gedrag van mensen en heeft geleerd om met verschillen om te gaan. Marion gelooft in de mogelijkheden die mensen hebben om de regie over hun eigen leven te kunnen behouden. Ook in conflicten.

Uitdaging in complexe situaties

Als gesprekspartner is Marion positief kritisch, daadkrachtig, tactvol en kan zij zich inleven in uw situatie. Zij wordt graag uitgedaagd na te denken over complexe situaties. Marion is integer, transparant en vrolijk.

Sinds 2010 woont Marion in Drenthe. Na het volgen van onder andere NLP en Mediation opleidingen werkt zij -naast haar parttime functie als Docent HRM & Management aan Stenden Hotel Management School- als mediator en trainer. Marion is scheidingsbemiddelaar in Assen, Meierijstad of op locatie elders in het land.

Meer weten?

Wilt u weten wie onze andere mediators zijn van Samen naar Alleen? Maak dan kennis met onze mediators. Allen zeer ervaren en bovenal betrokken mediators.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen, een intakegesprek of maak direct telefonisch een afspraak.