Samen naar Alleen vestigingen
Veghel

Samen naar Alleen
Pater v/d Elsenlaan 9,
5462 GG Veghel
T - 0413 321728

Etten-Leur

Samen naar Alleen
Bredaseweg 185,
4872 LA Etten-Leur
T - 088 8006802

Omgeving Assen
Gratis informatiegesprek? 0413 321728

Stel een vraag

Mariëlle van der Giessen MfN Register Mediator en huisadvocaat

Mariëlle van der GiessenWie is Mariëlle?

Mariëlle van der Giessen is ruim 20 jaar werkzaam als advocaat en sedert 2013 ook als gecertificeerd mediator. Hierbij is ze gespecialiseerd in echtscheidingen en arbeidszaken. Zij is van nature een bemiddelaar en verbinder. Ze krijgt geregeld te horen dat cliënten zich bij haar veilig en gehoord voelen. Verder beschikt zij over een gedegen juridische kennis van de wet- en regelgeving, die zij combineert met een pragmatische aanpak. Mariëlle informeert partijen op heldere wijze in begrijpelijke taal, maar stimuleert partijen bij het maken van de afspraken ook hun eigen creatieve en gezonde ‘boerenverstand’ te gebruiken.

In haar visie is een conflict altijd het gevolg van een communicatiestoring. Wat de één zegt en bedoelt, wordt dan niet gehoord of anders uitgelegd door de ander. Dat is meestal een onbewust proces. In verbroken relaties heeft deze verstoring in de communicatie uiteindelijk geleid tot een gevoel uit elkaar gegroeid te zijn of tot constante (onderhuidse) irritatie of zelfs ruzie. Dit is een patroon geworden waar de partners samen niet meer uit kunnen komen. Een belangrijke stap in het mediationtraject is dat er bij de ex-echtgenoten helderheid ontstaat over dit patroon. Dat geeft ruimte voor het maken van goede afspraken over de kinderen en de financiën.

Als MfN Registermediator bemiddelt Mariëlle in echtscheidings-, familie- en arbeidszaken. Ze heeft ruime ervaring met de meest uiteenlopende conflicten. Mariëlle is tevens onze huisadvocaat en zorgt in geval van echtscheidingen na afloop van de mediation voor de formele afwikkeling bij de rechtbank.

Wilt u meer weten?

Wilt u weten wie onze andere mediators zijn bij Samen naar Alleen? Maak dan kennis met onze mediators.


Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen, een intakegesprek of maak direct telefonisch een afspraak.