Samen naar Alleen vestigingen
Veghel

Samen naar Alleen
Pater v/d Elsenlaan 9,
5462 GG Veghel
T - 0413 321728

Etten-Leur

Samen naar Alleen
Bredaseweg 185,
4872 LA Etten-Leur
T - 088 8006802

Omgeving Assen
Gratis informatiegesprek? 0413 321728

Stel een vraag

Lieneke Witloks Communicatieprofessional en MfN register mediator

Lieneke WitloksWie is Lieneke Witloks?

Lieneke studeerde communicatie in Tilburg en volgde de afgelopen jaren, behalve de Basisopleiding tot MfN registermediator, ook meerdere specialisaties op het gebied van coaching, conflictmanagement en familiezaken. Sinds 2009 werkt zij als zelfstandig ondernemer en heeft de afgelopen jaren communicatieondersteuning geboden aan organisaties, teams en individuen. Lieneke werd ingezet om anderen te helpen bij creatieve, ondernemende en ontwikkelingsgerichte activiteiten. Haar persoonlijke visie met betrekking tot conflicten heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld en gespecialiseerd, ze is hierdoor conflicten gaan zien als een bron voor ontwikkeling en groei. Lieneke is in staat om op een zorgvuldige manier intensieve communicatieprocessen te begeleiden en te ondertitelen. Lieneke is intuïtief sterk, ruimdenkend en wordt gewaardeerd om haar luisterend oor en spiegelend vermogen.

‘Ik heb ervaren dat in ieder van ons het vermogen ligt om anders te gaan kijken en waar te nemen, mits we bereid zijn te willen onderzoeken hoe we op dit moment geneigd zijn te kijken, te voelen en te denken. Het bedenken van oplossingen vanuit de dominant aanwezige mentale modellen, zorgt vaak voor de bekende oplossingen en meer van hetzelfde. Wanneer een conflict zich aandient, is die bekende manier meestal niet meer de meest constructieve. In mijn ogen is de basis voor een vernieuwende oplossing het in verbinding komen met wat er daadwerkelijk toe doet en zich laat zien. In dat proces van draag ik graag bij.”

Als MfN Registermediator bemiddelt Lieneke in familie-, echtscheiding- en STOP-zaken in Veghel, Meierijstad en Etten-Leur.

Meer weten?

Wilt u weten wie onze andere mediators zijn van Samen naar Alleen? Maak dan kennis met onze mediators. Allen zeer ervaren en bovenal betrokken mediators.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen, een intakegesprek of maak direct telefonisch een afspraak.