Samen naar Alleen vestigingen
Veghel

Samen naar Alleen
Pater v/d Elsenlaan 43,
5462 GG Veghel
T - 0413 321728

Etten-Leur

Samen naar Alleen
Bredaseweg 185,
4872 LA Etten-Leur
T - 088 8006802

Omgeving Assen
Gratis informatiegesprek? 0413 321728

Stel een vraag

Jakke Cloïn MfN Register Mediator

Jakke CloïnWie is Jakke Cloïn?

Jakke Cloïn is in 1979 in Veghel geboren. Vanaf 2005 is hij afgestudeerd jurist en sinds 2006 werkzaam als advocaat. Vanaf 2011 beoefent Jakke ook het vak van MfN-registermediator. Daarnaast is hij nog actief als (team)coach en docent-trainer. Hij beschikt over ruime praktijkervaring in diverse sectoren van de samenleving.

Mediation: los conflicten buiten de rechtbank op

Jakke is empathisch, een goede luisteraar, een bruggenbouwer en een mediator met een heel praktische (en soms zakelijke) aanpak. Hij is goed in staat om in conflictsituaties het zelf oplossend vermogen van mensen aan te spreken. Jakke heeft de overtuiging dat een ieder zelf verantwoordelijkheid kan én moet dragen voor zijn/haar aandeel in het conflict en de oplossing ervan.

Ervaren mediator

Als advocaat en mediator heeft Jakke veel ervaring met het oplossen van conflicten bij arbeidsverhoudingen, echtscheidingen en familiezaken, zakelijke relaties en conflicten binnen de overheid (gemeente-burger). Voor de Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland (BEN) was Jakke enkele jaren werkzaam als voorzitter van de klachtencommissie. Ook familiaire en gezinskwesties maken onderdeel uit van zijn praktijk.

Meer weten?

Jakke werkt vanuit onze locatie Etten Leur, Veghel, Meierijstad of op locatie elders in het land. Wilt u weten wie onze andere mediators zijn van Samen naar Alleen? Maak dan kennis met onze mediators. Allen zeer ervaren en bovenal betrokken mediators.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen, een intakegesprek of maak direct telefonisch een afspraak.