Samen naar Alleen vestigingen
Veghel

Samen naar Alleen
Pater v/d Elsenlaan 43,
5462 GG Veghel
T - 0413 321728

Assen

De Drentse Zaak
Beilerstraat 24,
9401 PL Assen
T - 088 8006801

Etten-Leur

Samen naar Alleen
Bredaseweg 185,
4872 LA Etten-Leur
T - 088 8006802

Gratis informatiegesprek? 0413 321728

Stel een vraag

Ine van Rooy MfN Register Mediator

Ine van RooyWie is Ine van Rooy?

Ine van Rooy heeft klinische psychologie (geestelijke gezondheidskunde) gestudeerd. Nadat zij een jaar als psycholoog werkzaam is geweest bij het RIAGG, maakte zij een enerverende wereldreis waarin zij met verschillende culturen en gezinssystemen in aanraking kwam. Hierna werkte zij een aantal jaren in het bedrijfsleven.

Ine kwam er achter dat haar passie niet in het bedrijfsleven lag en maakte de overstap naar de Raad voor de Kinderbescherming. Zij doet daar onderzoek naar de opvoedingssituatie van kinderen en adviseerde de rechtbank in complexe scheidingszaken over gezag, het hoofdverblijf en omgangsregelingen. Hierdoor heeft Ine ervaring opgedaan met heftige en langdurige conflictsituaties waarbij er vaak sprake is van achterliggende psychologische en/of psychiatrische problematiek bij betrokkenen.

Ine van Rooy: mediation als mogelijkheid tot vreedzaam ouderschap

Ine heeft gezien wat langlopende problematische scheidingen aan leed kunnen veroorzaken en besloot als mediator te gaan werken. Ze volgde daartoe de basisopleiding tot MfN register mediator en de specialisatie opleiding Familiemediation. Haar drijfveer is om kinderen en hun gescheiden ouders minder de dupe te laten worden van voortslepende conflicten die op de lange termijn schadelijk zijn voor de ontwikkeling van kinderen en afbreuk doen aan het geluk van alle betrokkenen. Op het moment dat ouders weer vreedzaam invulling kunnen geven aan het individueel ouderschap en de kinderen loyaal mogen zijn naar beide ouders, is wat haar betreft de mediation geslaagd!

Ine van Rooy is MfN Register Mediator, rechtbankmediator en scheidingsbemiddelaar in Vught, Veghel en Meierijstad. Zij werkt in het bijzonder voor STOP–mediation, conflictcoaching en familieconflicten.

Contact met Ine van Rooy of meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw specifieke situatie of wilt u contact met Ine van Rooy? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor vragen, een intakegesprek of maak direct een afspraak en bel 0413 – 32 17 28.

Maak kennis met onze andere mediators.

In deze bijzondere tijden kunnen wij u nog steeds van dienst zijn. Juist nu.

Onze dienstverlening kan gewoon doorgaan: digitaal, op ons kantoor of op locatie. Uiteraard met de kwaliteit die u van ons gewend bent.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vragen.