Samen naar Alleen vestigingen
Veghel

Samen naar Alleen
Leo v/d Weijdenstraat 8,
5461 EH Veghel
T - 0413 321728

Assen

De Drentse Zaak
Beilerstraat 24,
9401 PL Assen
T - 088 8006801

Etten-Leur

Samen naar Alleen
Bredaseweg 185,
4872 LA Etten-Leur
T - 088 8006802

Gratis informatiegesprek? 0413 321728

Stel een vraag

Edwin Couwenberg MfN Register Mediator

Edwin Couwenberg

Wie is Edwin Couwenberg?

Na zijn rechtenstudie werkte Edwin 15 jaar bij verschillende verzekeraars als rechtsbijstandjurist en leidinggevende. In deze periode volgende hij verschillende opleidingen op het gebied van (NLP) coaching, mediation en mindfulness. Sinds enkele jaren werkt hij als zelfstandig mediator, vitaliteitscoach, trainer en interim-manager. Hij is gespecialiseerd in (v)echtscheidingen, gezondheids- en vitaliteitsmanagement, verbindend communiceren, conflicthantering, weerbaarheid en mentaal Aikido.

Als mediator begeleidt hij arbeidsconflicten, zakelijke conflicten in de profit en non-profit sector en familiekwesties (scheidingen, omgangsregelingen, nalatenschapsconflicten). Edwin is tevens als mediator verbonden aan de rechtbank Oost-Brabant en het gerechtshof ‘s Hertogenbosch.

Mediation brengt beweging in conflict

Edwin is als veelzijdig mediator van mening dat conflicten en weerstanden een normaal onderdeel van het leven zijn en helpt anderen om daarmee op een effectieve manier om te gaan, vanuit eigen kracht en met respect voor de ander. Hij baseert zich daarbij op zowel Westerse methodieken als op Oosterse beginselen, o.a. ontleent aan Aikido en mindfulness.

Mediator voor de regio Veghel, Den Bosch, Eindhoven en Helmond

Edwin Couwenberg is STOP-mediator en scheidingsbemiddelaar in Veghel.

Contact met Edwin Couwenberg of meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw specifieke situatie of wilt u contact met Edwin Couwenberg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor vragen, een intakegesprek of maak direct een afspraak en bel 0413 – 32 17 28.