Samen naar Alleen vestigingen
Veghel

Samen naar Alleen
Leo v/d Weijdenstraat 8,
5461 EH Veghel
T - 0413 321728

Assen

De Drentse Zaak
Beilerstraat 24,
9401 PL Assen
T - 088 8006801

Etten-Leur

Samen naar Alleen
Bredaseweg 185,
4872 LA Etten-Leur
T - 088 8006802

Gratis informatiegesprek? 0413 321728

Stel een vraag

Dimphy Delleman Managing director - mediator

Dimphy DellemanWie is Dimphy Delleman?

Dimphy is managing director en ondersteunend mediator bij BasculeGroep. Ze studeerde af aan de opleiding Sociale Wetenschappen en specialiseerde zich in ‘leerlingmediation’: conflictbemiddeling tussen en door kinderen op school. Daarbij werd zij dusdanig enthousiast over het beroep als mediator, dat zij besloot zelf de basisopleiding tot mediator en specialisatie Familiemediation te volgen en bij BasculeGroep het vak eigen te maken. Sinds 2010 is Dimphy mediator en daarnaast vanaf 2012 actief betrokken bij de begeleiding van kinderen bij echtscheiding en buurtbemiddeling.

Dimphy werkt vanuit de overtuiging ‘klant is koning’ en stelt kwaliteit van het volledige mediationtraject voorop. Zij wil persoonlijk en makkelijk toegankelijk zijn, optimale service bieden en samen met de deelnemers in mediation een traject op maat samenstellen, van begin tot einde. Op deze manier wordt ondersteuning, begeleiding en mediation tot in de kern nagestreefd en het optimale bemiddelingsresultaat behaald. Zodra cliënten tevreden zijn – dan pas is de mediation voor haar ook geslaagd.

Meer weten?

Wilt u weten wie onze andere mediators zijn van Samen naar Alleen? Maak dan kennis met onze mediators. Allen zeer ervaren en bovenal betrokken mediators.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen, een intakegesprek of maak direct telefonisch een afspraak.