Samen naar Alleen vestigingen
Veghel

Samen naar Alleen
Pater v/d Elsenlaan 9,
5462 GG Veghel
T - 0413 321728

Etten-Leur

Samen naar Alleen
Bredaseweg 185,
4872 LA Etten-Leur
T - 088 8006802

Omgeving Assen
Gratis informatiegesprek? 0413 321728

Stel een vraag

Bas Delleman Directeur & MfN Register Mediator

Bas DellemanWie is Bas?

Bas Delleman startte zijn loopbaan bij de politie. Daarna werkte hij als trainer en adviseur voor management en medezeggenschap. Vanaf 1998 werkt vanuit Veghel hij als zelfstandig trainer, coach en mediator. Op interim basis gaf hij eerder leiding in organisaties binnen de zorg, vakorganisaties en het betaald voetbal. Binnen het vakgebied van mediation ondersteunt hij cliënten al ruim 17 jaar bij hun scheiding, omgangsregeling, familiekwesties of arbeidsconflict, maar ook bij talloze andere type conflicten.

Bas studeerde sociale wetenschappen in Den Bosch en Amsterdam en volgde de masteropleiding Conflictmanagement (afstudeervariant LLM) aan de faculteit der rechten van de Universiteit van Maastricht. Hij werkt thans aan een proefschrift over conflict en leiderschap en zet zich continu in voor de ontwikkeling van mediation in Nederland.

Meer dan alleen mediation bij scheiding

Bas is oprichter van en conflictprofessional binnen BasculeGroep BV. In 2014 is hij verkozen tot de top drie ‘Mediator van het jaar’. Hij ziet conflicten als een (zelf)sturingsvraagstuk dat de mogelijk biedt de geweldige kracht van verschillen te (h)erkennen en benutten. Zijn drive is om zijn kennis en ervaring in te zetten ter ondersteuning van anderen bij hun ‘zoektocht’ conflicten te transformeren in een dialoog over verschillen.

Bas Delleman is MfN register mediator, ADR Full Certified mediator, STOP-mediator, familiemediator en scheidingsbemiddelaar in Veghel, Meierijstad, Uden, ‘s Hertogenbosch, Helmond, Eindhoven, Assen en Etten Leur. Als rechtbankmediator is hij verbonden aan de rechtbank ’s Hertogenbosch en Breda.

Interesse?

Wilt u weten wie onze andere mediators zijn? Maak dan kennis met onze mediators.


Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen, een intakegesprek of maak direct telefonisch een afspraak.