Samen naar Alleen vestigingen
Veghel

Samen naar Alleen
Pater v/d Elsenlaan 9,
5462 GG Veghel
T - 0413 321728

Etten-Leur

Samen naar Alleen
Bredaseweg 185,
4872 LA Etten-Leur
T - 088 8006802

Omgeving Assen
Gratis informatiegesprek? 0413 321728

Stel een vraag

Mediators bij scheiding, ouderschapsplan, alimentatie en familieconflicten

De mediators van Samen zijn allen geregistreerd in het kwaliteitsregister van de Mediators federatie Nederland (MfN, voorheen het NMI), ADR Full certified mediators en rechtbankmediators. Maar ze zijn vooral allemaal betrokken en doortastende mensen met veel ervaring op het gebied van mediation en bemiddeling bij scheiding, ouderschapsplan en ouderschap na scheiding, alimentatiekwesties en familieconflicten. Door middel van intensieve intervisie en permanente educatie, houden zij hun kennis actueel en de vaardigheden in ontwikkeling.

Waarom een mediator van Samen?

Samen heeft diverse ervaren mediators die op jaarbasis vele (echt)scheidingen behandelen door middel van mediation en scheidingsbemiddeling.

Elke mediator van Samen is gespecialiseerd en ervaren om juist in gecompliceerde situaties met jullie de mogelijkheden voor conflictreductie en oplossingen te zoeken. We kenmerken ons daarnaast met een unieke visie en aanpak, die heeft laten zien succesvol te zijn. Op die manier willen we de motivatie en mogelijkheden versterken, om samen te werken in het belang van een toekomst met perspectief voor ieder voor zich en het belang van eventuele kind(eren). Hierbij bestaat indien nodig en gewenst, de mogelijkheid tot inzet van pedagogische ondersteuning.

Maak kennis met onze mediators: