Samen naar Alleen vestigingen
Veghel

Samen naar Alleen
Pater v/d Elsenlaan 9,
5462 GG Veghel
T - 0413 321728

Etten-Leur

Samen naar Alleen
Bredaseweg 185,
4872 LA Etten-Leur
T - 088 8006802

Omgeving Assen
Gratis informatiegesprek? 0413 321728

Stel een vraag

Mediator scheiding Etten-Leur nodig?

Mediator bij scheiding in Etten-Leur: een (echt)scheidingsprocedure die voor beide partijen naar alle tevredenheid kan worden afgerond, begint met helderheid en een open communicatie tussen beide betrokkenen. Hiervoor kun je de hulp inroepen van een mediator.

Scheidingsmediator Etten–Leur

Elke mediator van Samen naar alleen in Etten Leur is MfN register mediator. Onze echtscheidingsmediators zijn allen zeer ervaren, doortastend en betrokken in hun vak. Wij zien in de praktijk dat deze eigenschappen leiden tot een succesvolle mediation bij scheiding, mediation bij ouderschap en mediation bij familieruzie of alimentatieconflicten. Daarnaast werken de mediators van Samen naar alleen ook voor de Rechtbanken in Den Bosch en Breda als rechtbankmediator.

Mediator scheiding Etten-Leur Samen naar Alleen

Een ervaren scheidingsmediator maakt het draaglijker

(Echt)scheiden is voor alle betrokkenen pijnlijk en moeilijk. Toch kun je de kans vergroten om te (echt)scheiden op basis van werkbare en duurzame afspraken door één van onze ervaren (echt)scheidingsbemiddelaars in te zetten. Wij zien dat dit leidt tot een situatie die uiteindelijk beter is voor jezelf, en vooral ook voor de eventuele kinderen. Samen naar alleen beschikt over meerdere ervaren mediators bij scheiding in Etten Leur die tientallen scheidingen en echtscheidingen per jaar behandelen. Van deze kennis en ervaring op dit specifieke gebied kun je gebruik maken.

Zodra je kiest voor een mediator bij scheiding in Etten Leur, dan begeleidt Samen naar Alleen jullie in de hele scheidingsprocedure. Onze scheidingsmediators hebben altijd aandacht voor de verschillende aspecten die erbij horen zoals de emotionele, de zakelijke en juridische. Ons uitgangspunt is altijd een toekomst met een goed perspectief. Kijk hier voor een beschrijving over onze mediation werkwijze

Maak kennis met onze mediators in Etten-Leur

mediator scheiding etten-leur
Bas Delleman
 
mediator scheiding etten-leur
Paul Stegeman
 
mediator scheiding etten-leur
Kristel Staffhorst
 
mediator scheiding etten-leur
Edwin Couwenberg
 
mediator scheiding etten-leur
Peter Dirven
 
mediator scheiding etten-leur
Ine van Rooy
 
mediator scheiding etten-leur
Marion van Haastregt
 
 

*beschikbaarheid van de mediators kan op deze locatie variëren

Samen naar Alleen vestiging Etten-Leur

Naast dat wij werken vanuit onze vestiging in Etten-Leur doen wij dat ook vanuit Veghel en Assen. Wij werken vanuit onze vestigingen, maar indien je dat wenst komen onze scheidingsmediators naar je toe op locatie. Wij zijn daarin geheel flexibel.

Onze vestiging in Etten-Leur is op het volgende adres:

Mediator scheiding Etten-Leur vestiging Samen naar Alleen Samen naar Alleen
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Tel. 088 8006802
info@samennaaralleen.nl

Meer informatie over mediator scheiding Etten-Leur?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, een gratis intakegesprek of maak direct een afspraak met één van onze scheidingsmediators in Etten-Leur.