Samen naar Alleen vestigingen
Veghel

Samen naar Alleen
Pater v/d Elsenlaan 9,
5462 GG Veghel
T - 0413 321728

Etten-Leur

Samen naar Alleen
Bredaseweg 185,
4872 LA Etten-Leur
T - 088 8006802

Omgeving Assen
Gratis informatiegesprek? 0413 321728

Stel een vraag

Mediator scheiding Assen nodig?

Mediator bij scheiding in Assen: er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van een scheidingsmediator. Je wilt (echt)scheiden met behulp van mediation en bent op zoek naar informatie over wat mediation bij scheiding inhoudt.

Een (echt)scheidingsprocedure die voor beide partijen naar alle tevredenheid kan worden afgerond begint met helderheid en open communicatie tussen beide betrokkenen. Hiervoor kun je de hulp inroepen van onze mediators in Assen.

Mediator scheiding Assen Samen naar Alleen

Wat is mediation bij scheiding?

Scheidingsmediation is een methode om een (echt)scheiding te regelen. Bij (echt)scheiding spelen emoties een belangrijke rol waardoor dat relatief gemakkelijk tot een of meerdere conflicten kan leiden. Een scheidingsmediator heeft een neutrale positie en heeft als taak om te begeleiden naar een duurzame oplossing waar beiden zich goed in kunnen vinden. Een mediator beslist niet wie er wel of geen gelijk heeft omdat hij of zij geen rechter of arbiter is. Dat betekent dat beide partijen zelf beslissen over de afspraken en of jullie je kunnen vinden in een bepaalde oplossing.

MfN register mediatior

Elke mediator van Samen naar Alleen in Assen zijn betrokken en doortastende echtscheidingsmediators die veel ervaring hebben met mediation bij scheiding, mediation bij ouderschap en met mediation familieruzie of alimentatieconflicten. Uiteraard zijn al onze scheidingsmediators MfN gecertificeerd mediator. Daarnaast werken de mediators van Samen naar Alleen ook als rechtbankmediator voor de Rechtbanken onder meer in Assen, Groningen en Leeuwarden.

Ervaren scheidingsmediator maakt scheiden draaglijker

Door de jarenlange ervaring van onze mediators met mediation bij echtscheiding, vergroot je de kans op een goed geregelde (echt)scheiding op basis van duurzame afspraken. Dat is wenselijk voor alle betrokkenen.

De mediator in Assen begeleidt jullie bij de(echt)scheiding in het hele proces. In dat proces zijn er meerdere zaken die van belang zijn. Zo wordt er aandacht besteedt aan het emotionele, de zakelijke en juridische aspecten. Ons uitgangspunt is altijd een goede basis en een toekomstperspectief voor ieder. Hier kun je meer uitgebreide informatie lezen over onze mediation werkwijze

Maak betere afspraken met bij scheiding met mediator in Assen

In een scheidingssituatie is het van belang voor beide partijen dat grote problemen nu en in de toekomst voorkomen worden. Het maken van goede en duurzame afspraken die door beide partijen worden gedragen is van groot belang. Dat komt iedereen ten goede. Jezelf, eventuele kinderen en ook je omgeving.

De mediator zorgt ervoor dat alle onderwerpen die voor jullie van belang zijn bij de scheiding worden besproken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Ouderschapsplan en omgangsregeling kinderen
  • Verdeling van vermogen en schulden
  • Verdeling van de inboedel en andere bezittingen
  • Partneralimentatie
  • Kinderalimentatie
  • Verdeling van opgebouwde pensioenen

Maak kennis met onze scheidingsmediators in Assen


*beschikbaarheid van de mediators kan per locatie variëren

Samen naar Alleen vestiging Assen

Samen naar Alleen heeft drie vestigingen. Naast Assen hebben wij ook vestigingen in Etten-Leur en Veghel. Veelal werken wij op onze vestigingen. Indien gewenst komen onze scheidingsmediators naar u toe op locatie. Wij zijn daarin geheel flexibel.

Onze vestiging in Etten-Leur bevindt zich op het volgende adres:

Mediator scheiding Assen vestiging Samen naar Alleen Samen naar Alleen
Beilerstraat 24
9401 PL Assen
Tel. 088 8006801
info@samennaaralleen.nl

Informatie over mediator scheiding Assen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, een gratis intakegesprek of maak direct een afspraak met één van onze scheidingsmediators in Assen.