Samen naar Alleen vestigingen
Veghel

Samen naar Alleen
Pater v/d Elsenlaan 9,
5462 GG Veghel
T - 0413 321728

Etten-Leur

Samen naar Alleen
Bredaseweg 185,
4872 LA Etten-Leur
T - 088 8006802

Omgeving Assen
Gratis informatiegesprek? 0413 321728

Stel een vraag

Individuele conflictcoaching

Bij mediation is het een voorwaarde dat beíde partijen aan tafel komen en zich samen inzetten voor een oplossing. Maar, in sommige gevallen is mediation niet wenselijk voor één van de deelnemers, niet geschikt of juist helemaal niet nodig. Dan is het mogelijk om ouders individuele begeleiding na (echt)scheiden te geven, door middel van conflict coaching. Dit aanbod gaat altijd om maatwerk, gericht op de hulpvraag van ouders.

Ervaar je een probleem met de omgang en de communicatie met jouw ex-partner? Maak je je zorgen over je kind(eren)? Lukt het door conflicten niet om met je ex-partner tot goede afspraken te komen? Kost het teveel energie en verlang je naar rust? Dan is individuele ouderschapscoaching wellicht wat voor jou.

Coaching na (echt)scheiding richt zich op:

  • Het vergroten van parallel ouderschap, met minimale communicatie en contact met de ex-partner,
  • Het vergroten van je zelfsturing en vermindering van onmachtige gevoelens,
  • De ontvlechting van ex-partnerschap en ouderschap,
  • Het laten uitdoven van de conflicten,
  • Praten met kinderen.

Onze visie

Onze visie bij deze aanpak is gebaseerd op een systeemtherapeutische benadering en werkt toe naar parallel ouderschap. De werkwijze in deze zaken is individuele begeleiding, waarbij de ex-partner niet aanwezig is en de coaching zich specifiek richt op jou als ouder van je kind(eren). Het vergroot je band met je kind(eren), laat je kijken naar wat je omgeving nodig heeft en biedt je mogelijkheden om uit de strijd met je ex-partner te blijven.

Wij bieden dit aanbod aan vanuit de volgende vestigingen:

  • Veghel
  • Op locatie in overleg

Meer weten over individuele conflict- en ouderschapscoaching?

Wil je meer weten over individuele conflictcoaching na (echt)scheiden, parallel ouderschap en de mogelijkheden in jouw specifieke situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of een gratis informatiegesprek.